H ομάδα του Παπάδου Γέρας συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα. Αυτή τη φορά, ο σύλλογος από τη Λέσβο προχώρησε στην προσθήκη του Μάρκου Ψημίτη στο ρόστερ του.

Ο Ψημίτης κατάγεται από τη Λέσβο και επιστρέφει στην ομάδα που είχε αρχίσει να “ξεδιπλώνει” το ταλέντο του. Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Αρίωνα Μυτιλήνης, τη Δάφνη Δαφνίου και τον Οίακα Ναυπλίου.

Μάλιστα, το 2014 έζησε και το “Αμερικανικό όνειρο” ενώ φοιτούσε στο Κολλέγιο του Harris-Stowe και στο Saint Louis για δύο χρόνια που αγωνίστηκε στο NCAA για λογαριασμό των Billikens

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Α2 με τον Οίακα μετρώντας 5 πόντους και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 21 συνολικά εμφανίσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του Παπάδου Γέρας:

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάρκου Ψημίτη.

Ο Λέσβιος guard (1.96μ.) επέστρεψε και πάλι στην ομάδα μας, ταράζοντας τα νερά της κατηγορίας και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του Γιώργου Καραμβάλη στο παιχνίδι της Γέρας. Ο 25χρονος ταλαντούχος και δυναμικός Μάρκος Ψημίτης  ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Μυτιλήνης και με τις πολύ καλές εμφανίσεις, το 2012 κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το 2014 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο Αμερικανικό Κολέγιο Harris – Stowe και κατόπιν μετακόμισε στο φημισμένο Saint Louis όπου έπαιξε για 2 χρόνια (2016-2018) στο NCAA με την φανέλα των Billikens. 

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Λέσβο για να αγωνιστεί στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς τη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα της Γέρας και χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις, κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Β΄ Εθνικής τη Δάφνη Δαφνίου. Τη σεζόν 2019-20 μεταπήδησε στην Α2 όπου αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου, πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά.  

Τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Welcome Μάρκο! #papadosgeras #papadosgerasfamily #newseason #thirdnational #transfers #welcomemarko

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020