Το Αιγάλεω συνεχίζει το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν θέσει σαν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική αλλά και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.

Μετά λοιπόν από το “μπαμ” του καλοκαιριού με την απόκτηση του Γιάννη Γκαγκαλουδη, το “Σίτι” ετοιμάζεται για μία ακόμα υπέρβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, το Αιγάλεω βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Αγγελόπουλο. Ο Αγγελόπουλος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Δόξα Λευκάδας μετρώντας 10 πόντους και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στα 34 του χρόνια θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες έχοντας αγωνιστεί σε Γαλάτσι, Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβο Αμαλιάδας και Φάρο Κερατσινίου.

Στο Αιγάλεω θέλουν να ισχυροποιήσουν την φροντ λάιν τους και παράλληλα να επαναφέρουν έναν από τους παίκτες που έζησε ιστορικές στιγμές στο κλειστό της περιοχής, τις οποίες όλοι θέλουν να ζήσουν ξανά. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ενταθούν οι συζητήσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Αγγελόπουλος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.