Η επάνδρωση του ρόστερ έχει λάβει τέλος εδώ και λίγο καιρό στον Παπάδο Γέρα και, πλέον, άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της δύσκολης πρεμιέρας με τον Εργοτέλη στο Λίντο.

Ο κόουτς Γιώργος Καραμβάλης δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτει στα χέρια του, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ο Γρηγόρης Ζεστός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα.

Ο Ζεστός, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στον Παπάδο στο παρελθόν, προσπαθεί να διευθετήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να μπορέσει να τις συνδυάσει με το μπάσκετ. Αν τα καταφέρει έχει καλώς, διαφορετικά η ομάδα της Μυτιλήνης δεν θα κάνει άλλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Εξάλλου, σε αναζήτηση ομάδων για διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών βρίσκονται στη Μυτιλήνη. Το πρόβλημα της απουσίας δυνατού αντιπάλου στο νησί, αλλά και η απόσταση και τα έξοδα για την μεταφορά της ομάδας στην Αθήνα έχουν κάνει τους ανθρώπους του Παπάδου να κοιτάζουν προς… Τουρκία μεριά.

Οι νεοφώτιστοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα προκειμένου να δώσουν κάποια πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν την ευκαιρία στον κόουτς Γιώργο Καραμβάλη να τεστάρει τις δυνατότητες της ομάδας του.