Ο Παναγιώτης Αριδάς δεν έχασε χρόνο και ευθύς εξαρχής μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του από τη Λιβαδειά σε θέση team manager άρχισε να οργανώνει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν όντας σε συνεχή επικοινωνία με τον Νίκο Χρυσόγελο. Οι Βοιωτοί κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στους Κώστα Δελέγκο (28, 1.83), Γιώργο Ταμπίτσικα (35, 1.85) και Τάσο Δημητριάδη (28, 2.00). Οι δύο πρώτοι αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια εντός των επόμενων ημερών, κάτι, όμως, που δεν ισχύει για τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στη Λιβαδειά.

Έτσι, σειρά θα πάρουν οι περιπτώσεις ανανεώσεων και των υπόλοιπων παικτών από το περσινό ρόστερ που επιθυμεί να διατηρήσει στην ομάδα ο Νίκος Χρυσόγελος.

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της Λιβαδειάς, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει αφού ο Παναγιώτης Αριδάς περιμένει πρώτα να δει πόσοι θα συνεχίσουν να φορούν τα “μπλε” και εν συνεχεία θα κινηθεί καταθέτοντας επίσημες προτάσεις σε παίκτες που τον ενδιαφέρουν έχοντας κατά νου και το μέγεθος του φετινού μπάτζετ.

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής ήταν αυτό του πρώην γκαρντ του Εργοτέλη Νίκου Γεωργοπαπαδάκου (26, 1.93), ο οποίος όμως είναι δύσκολη περίπτωση αφού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της κατηγορίας.