Σε μία νεανική και πολύ σημαντική παράλληλα μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Δρομείς εν όψει της νέας σεζόν, αυτή του Παναγιώτη Παπαγεωργίου.

Ο Παπαγεωργίου είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, μέχρι που έφτασε να αναδειχθεί και πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και έλαβε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων.

Στη συνέχεια ο Παπαγεωργίου αγωνίστηκε με τον Φάρο Κερατσινίου, με τον οποίον κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ των Εφήβων. Από εκεί, άρχισε να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στα ανδρικά τμήματα με την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα από το Λουτράκι, πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ, όπου η ομάδα του έλαβε και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από εκείνη την εξαιρετική χρονιά, αγωνίστηκε στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών, όπου θα συνεχίσει.

Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη Νικαίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον οποίον απέκτησε πολλές εμπειρίες και εν τέλει κατάφερε να πανηγυρίσει και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Πλέον γίνεται “κάτοικος” Τρίπολης για λογαριασμό των Δρομέων, με τους οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Δείτε την ανακοίνωση των Δρομέων Τρίπολης:

“Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας για ένα χρόνο με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου. Ο αθλητής αγωνίζεται στην θέση του play maker και έχει ύψος 1.88m και έχει γεννηθεί το 1999. Welcome Παναγιώτης Παπαγεωργίου
Ο αθλητής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά. Για 12 χρόνια αγωνίστηκε εκεί καταφέρνοντας την σεζόν 2016-2017 να στεφθεί πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων. Την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα των Εφήβων. Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στην ομάδα του Λουτρακίου, κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ά ΕΣΚΑΚ. Την περασμένη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής με την ομάδα του Άρη Νίκαιας κατακτώντας την άνοδο στην Β Εθνική…”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας για ένα χρόνο με τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου. Ο αθλητής αγωνίζεται στην θέση του…

Δημοσιεύτηκε από Δρομεις BC στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020