Η ομάδα της Χερσονήσου, προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε τον  αθλητή Αλέξανδρο  Σπηλιόπουλου με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα Πολυκράτη Σάμου.

Ο 20χρονος αθλητής με ύψος 1.98 αγωνιζόταν 2 χρόνια με την φανέλα της Πεδιάδας Α.Ο.Χ , ως δανεικός, έχοντας μια πολύ θετική παρουσία στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ, είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Δειλινού, που με την σειρά της τα “βρήκε” σε όλα για τον δανεισμό του, από την ομάδα της Σάμου. Μάλιστα η μεταγραφή είχε εξελιχθεί σε σίριαλ…καθώς μέχρι πρότινος η διοίκηση του ”ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ ” που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Πολυκράτη Σάμου με ανακοίνωση της ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την μετακίνηση του παίκτη και ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση. Όμως τελικά το Δειλινό με την ανακοίνωση του έβαλε ένα τέλος και έδωσε τα χέρια τόσο με τον παίκτη, όσο και με την ομάδα της Σάμου που ανήκει.

Η ανακοίνωση του Δειλινού αναφέρει:
“Το Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ!

Ο 20χρονος αθλητής με ύψος 1.98 αγωνιζόταν 2 χρόνια με την φανέλα της Πεδιάδας Α.Ο.Χ. και από την φετινή χρονιά θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία”.