Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Πάτρας προς τιμήν του Τάκη Τάγκαλου για τον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη νίκη στον τελικό του τουρνουά κόντρα στον Έσπερο.

Η ομάδα του Ανδρέα Μπερδέση ήταν καλύτερη στο α’ δεκάλεπτο και έχτισε από νωρίς μία διαφορά 10 πόντων, την οποία όμως απώλεσε στη συνέχεια. Η εμπειρία όμως των παικτών του Κεραυνού και η όρεξη για διάκριση τους έδωσε τη νίκη και συνάμα την 1η θέση. Η εμφάνιση άφησε ικανοποιημένο και τον προπονητή της ομάδας από το Αίγιο, περιμένοντας φυσικά να έχει στη συνέχεια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα του.

Από την άλλη ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκολής, δήλωσε:

«Έχουμε μπει πλέον στη διαδικασία του μονταρίσματος της ομάδας. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε στο διάστημα που απομένει μέχρι τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Δεκάλεπτα: 8-18, 17-6, 17-15, 12-20.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου και Μακρόπουλος.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Σπύρος Γκοργκόλης): Γιαλελής 1, Φραντζής 12 (1), Τσιακμάς 3 (1), Λαμπρόπουλος 12, Ροκανάς 8 (2), Κουτσούκος, Παπανικολόπουλος, Κατσαβόπουλος, Νάτσκος 2, Σκόνδρας 10, Αγγελόπουλος 6.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ( Ανδρέας Μπερδέσης): Μαναβόπουλος 25, Αναστασόπουλος 13 (4), Χριστοδουλόπουλος 2, Σωτηρόπουλος, Σταυράκης, Ζυγάς 2, Λιγνός, Γκόβας 9 (1), Καραγιάννης 8, Οικονομόπουλος.

Πηγή φωτογραφίας: pelop.gr