Ο Γρηγόρης Ζαμπέτης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Σπάρτακου Ιωαννίνων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Ο Ζαμπέτης είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,85 και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ με μεγάλη επιτυχία. 

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πανερυθραϊκός (Α2), Σπαρτιατικός (Γ’ Εθνική), Χαρίλαος Τρικούπης (Γ’ Εθνική), Πρωτέας Γρεβενών (Γ’ Εθνική), Αιγάλεω (Γ’ Εθνική), ΑΓΣΙ και IBC.

Ο πολύπειρος γκαρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα Ιωάννινα, για λογαριασμό του Σπάρτακου όμως, αναμένοντας να προσφέρει την εμπειρία του στην ομάδα για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που γνωρίζει πολύ καλά.

Δείτε την ανακοίνωση του Σπάρτακου Ιωαννίνων:

«Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟ, ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Ζαμπέτη. 

Γεννήθηκε το 1990 και έχει υψος 1.85.

Παίζει στις θέσεις 1 και 2 και έχει σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική με τον Πανερυθραϊκό και στην Γ΄ Εθνική με Σπαρτιατικό, Χαρίλαο Τρικούπη, Πρωτέα Γρεβενών και Αιγάλεω.Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους συμπολίτες ΑΓΣΙ και IBC. 

Γρηγόρη καλώς ήρθες, να έχεις μια επιτυχημένη χρονιά!».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟ, ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Ζαμπέτη. Γεννήθηκε το 1990 και έχει υψος 1.85. Παίζει στις θέσεις 1…

Δημοσιεύτηκε από Σπάρτακος Ιωαννίνων στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020