O Παπάδος Γέρας συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και προχώρησε στην προσθήκη του Στρατή Συνοδινού στην ομάδα του.

Ο Συνοδινός είναι μόλις 18 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ. Προέρχεται από την ομάδα του Αιόλου Μυτιλήνης, όπου ήταν κομβικός παράγοντας και αναμένεται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα του Παπάδου στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Δείτε την ανακοίνωση του Παπάδου Γέρας:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Στρατή Συνοδινού. Πρόκειται για 18χρονο guard με ύψος 1.90 και αγωνιζόταν στον Αίολο Μυτιλήνης. 
Ο Συνοδινός παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει πολλά βήματα προόδου χρόνο με τον χρόνο, με αποκορύφωμα την περσυνή χρονιά, όπου ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ήταν πρώτος σκόρερ του Αίολου σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Όλα αυτά έκαναν την ομάδα μας να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και παράλληλα ο ίδιος να δοκιμάσει την τύχη του σε παραπάνω κατηγορία.  Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Welcome Στρατή! #papadosgeras #papadosgerasfamily #newseason2020_21 #thirdnational #2osomilos #transfers #welcome_strati

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020