Η ήττα της Λιβαδειάς την προηγούμενη αγωνιστική “φούντωσε” τη “μάχη” της κορυφής στον 2ο όμιλο Νότου καθώς, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Μία από τις ομάδες που ωφελήθηκαν από την ήττα των “μπλε” ήταν ο Παπάγου, ο οποίος μεθαύριο δοκιμάζεται στην έδρα του Παπάδου Γέρας.

Ο Νότης Κονδύλης γνωρίζει καλά πως η ομάδα του μπορεί να μην είναι το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά η δυνατότητα που έχει να μπει και πάλι γερά στο κόλπο της ανόδου σε ενδεχόμενη κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης, έχει ανεβάσει τον δείκτη ετοιμότητας των “κυανόλευκων”. Ο προπονητής του Παπάγου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, πλην αυτό του Μακρή (σ.σ.: ενοχλήσεις στη μέση), η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Εξάλλου, ο κόουτς Νότης Κονδύλης μίλησε στο basketblog.gr για την αναμέτρηση με τον Παπάδο Γέρας τονίζοντας πως “χάσαμε στις λεπτομέρειες τα προηγούμενα ντέρμπι. Πάμε για τη νίκη. Άμα κερδίσουμε τον Παπάδο, τότε ουσιαστικά πάμε για άνοδο στη Β’ Εθνική“, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Όπως φαίνεται στο φετινό πρωτάθλημα, η νίκη σε αρκετά παιχνίδια είναι θέμα ημέρας. Βλέπουμε τον Παπάδο Γέρας ως μία ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα μας στον α’ γύρο και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική μας θέση. Ο Παπάδος έχει δύσκολη έδρα, αλλά επειδή έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα δε νομίζω να μας επηρεάσει ιδιαίτερα”.