Εναν παίκτη με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με τεράστια διαδρομή σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες απέκτησαν οι Ικαροι Τρικάλων. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου πάουερ φόργουορντ σέντερ, Αντώνη Μούμογλου και έτσι έκαναν μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τους. Ο Μούμογλου κουβαλάει ένα πολύ σημαντικό επώνυμο με ιστορική σημασία στο ελληνικό μπάσκετ. Πατέρας του νέου παίκτη των Ικάρων είναι ο Αριστείδης Μούμογλου, ο οποίος στις 13 Ιουνίου του 1972 έσπασε όλα τα κοντέρ και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς έβαλε 143 (!) πόντους στον αγώνα της ομάδας του, του Ηρακλής με ΒΑΟ που έληξε 172-94 υπέρ του Γηραιού! Μα και ο Αντώνης Μούμογλου έχει κάνει το δικό του ρεκόρ. Πριν από χρόνια είχε βάλει 56 πόντους σε ένα ματς με την τότε ομάδα του, τον Δαίδαλο Καλλικράτειας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικαρων Τρικάλων:

“Οι Ίκαροι ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Μούμογλου.

Αντώνης Μούμογλου 1.94  θέσεις 4-5 

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 1998 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τη φανέλα του Ηρακλή. Αγωνίζεται 19 χρόνια σε Εθνικές Κατηγορίες.  

Σιάτιστα , Ερμής Λαγκαδά , ΕΑΛ , Σπόρτιγκ Αθηνών , Πανόραμα , Δαίδαλοι Καλλικράτειας  , Άργος Ορεστικό , Απόλλων Καλαμαριάς , Γουμένισσα , Κεραυνός Ωραιοκάστρου ,  Αναγγένηση Φλόγας , Χαλκηδόνα , ΑΕΕΤ και Τιτάνες Παλαμά είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Απόλλων Καλαμαριάς όπως και το 2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ´ Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά.

 Επίσης κατέχει το ρεκόρ πόντων στη Γ’ Εθνική με τους 56 πόντους που πέτυχε το 2004 φορώντας τη φανέλα του Δαίδαλου Καλλικράτειας!

 Πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά στη Β’ Εθνική με 260 πόντους σε 24 αγώνες,  11μ.ο.

Αντώνη καλώς ήρθες!”

Κράτησε Ντούρβα, Μπαρμπαρούση

Την ίδια στιγμή η ομάδα κράτησε δυο βασικά στελέχη της, του Αχιλλέα Ντούρβα και Φώτη Μπαρμπαρούση

Η ανακοίνωση για τον Ντούρβα:

«Ένα από τα βασικότερα στελέχη της περσινής ομάδας, ο Αχιλλέας Ντούρβας, συμφώνησε με την διοίκηση των Ικάρων και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα χρονιά.
Η διοίκηση των Ικάρων εύχεται στον Αχιλλέα καλή δύναμη και στη νέα αγωνιστική χρονιά.
Αχιλλέα μαζί συνεχίζουμε!»

Η ανακοίνωση για τον Μπαρμπαρούση: 

«Ο Φώτης Μπαρμπαρούσης αποτελεί μία από τις σημαίες των Ικάρων. Η μπασκετική του λοιπόν πορεία είναι συνδεδεμένη με την ομάδα των Ικάρων οπότε ήταν σίγουρη η συνέχεια της συνεργασίας μαζί του.