Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Δαφτσή για την επόμενη χρονιά, όπου ο νεαρός παίκτης θα ενισχύσει την νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε. Κομοτηνής και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τους Πάνθηρες Καβάλας. Μάλιστα η ομάδα που τον ανέδειξε η Α.Ε. Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση για Δαφτσή και τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας: «Η Αγία Βαρβάρα καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Δημήτρη Δαφτσή».

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Κομοτηνής: «Ένα μέλος της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, ένας αθλητής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ο Δαφτσής Δημήτρης, γιος του προπονητή μας Δαφτσή Μανώλη, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας. Ο 20άχρονος περιφερειακός (1,93μ.) που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη γειτονική πόλη, αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Στάθη Καμαράκη (γνωστό για την εξαιρετική του δουλειά σε αναπτυξιακές ηλικίες και όχι μόνο) θα στελεχώσει το ρόστερ της Αγίας Βαρβάρας, έχοντας διαγράψει μια πετυχημένη πορεία φέτος στους Πάνθηρες Καβάλας. Ο νεαρός αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Η οικογένεια της Α. Ε. Κομοτηνής του εύχεται ολόψυχα μια επιτυχημένη πορεία στη νέα του ομάδα».