Η Νικόπολη προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα αγωνιστική περίοδο και η φροντ λάιν της αποτελεί κλειδί για την επικείμενη διάκριση, γι’ αυτό ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια πολύ έξυπνη και ποιοτική κίνηση με προοπτική, ούσα σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σωτήρη Λυμπερέα!

Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ / σέντερ εχει αθλητικά προσόντα και ικανότητα τοσο στο μακρινό σουτ, όσο και στα τελειώματα κοντά στο καλάθι, γι’ αυτό και η περίπτωσή του προκρίθηκε αρκετά. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 24χρονου παίκτη στην ομάδα της Πρέβεζας, που τον περιμένει πώς και πώς.

Ο Λυμπερέας τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική Κατηγορία με τη φανέλα του Παγκρατίου και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής, ειδικά στο διάστημα που βρέθηκε ο Τζίμης Κουστένης στον πάγκο των “ροσονέρι” και τον είδε να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του. Πριν από το αθηναϊκό σωματείο είχε πάρει πάρει μια… γεύση από την Α2, όντας στο ρόστερ του Αρκαδικού, όπου συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα πλέον θα παίζει με τα χρώματα της Νικόπολης.