Ο νέος προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου, Θοδωρής Παλιοχωρίτης που έκανε ντεμπούτο στην ομάδα στο νικηφόρο ματς με τον Έσπερο μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το επικίνδυνο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας, αλλά και την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τι είπε:

”Κάναμε μία πολύ καλή αρχή με τη νίκη επί του Έσπερου, την Τετάρτη, όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, όπως και την εξαιρετική αγωνιστική διάθεση και τη μαχητικότητα που δείξαμε, στοιχεία που θα επιδιώξουμε να παρουσιάζουμε σε κάθε ματς από εδώ και στο εξής. Αναλαμβάνοντας τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας της Νίκης, μεσούσης της σεζόν, δεσμεύθηκα να υπερβώ εαυτόν για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας. Έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ, από μερικούς έμπειρους παίκτες με πολλές παραστάσεις, που μαζί με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρών αθλητών μας αποτελούν ένα άρτιο σύνολο, με πολλές δυνατότητες. Με τη δική μου πλέον καθοδήγηση και φυσικά την υπερπολύτιμη συμβολή των συνεργατών μου, Δημήτρη Κουκουζέλη και Χρήστου Αναστασίου, αλλά δίχως καμία έκπτωση στην προετοιμασία και τη δουλειά μας στο παρκέ, θα επιδιώκουμε κάθε Κυριακή να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα στους φιλάθλους μας και βεβαίως να πετύχουμε τις απαραίτητες νίκες από εδώ και πέρα, ώστε να φτάσουμε στους στόχους της ομάδας μας.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αφενός διότι ο Άρης Νικαίας είναι ομάδα που ξεκίνησε με παρόμοιους στόχους με την Νίκη Αμαρουσίου και αφετέρου διότι τον αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας, την οποία θα πρέπει από εδώ και στο εξής να την κρατήσουμε αλώβητη, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται… Άλλωστε, απέναντι στον Έσπερο αποδείξαμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε”.