Ο τραυματισμός του Θέμη Φωτόπουλου στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στο Αγρίνιο εξακολουθεί να απασχολεί το προπονητικό τιμ του Εθνικού Πειραιώς καθώς ο εκ των ηγετών των νεοφώτιστων υπέστη θλάση που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για αρκετό καιρό. Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για απουσία τριών εβδομάδων, αλλά σύμφωνα με νεότερες ενδείξεις, ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ ενδέχεται να προπονηθεί και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα την ερχόμενη βδομάδα, έτσι ώστε να προλάβει το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πόλις Καλλιθέας.

Προς το παρόν, πάντως, έχει ξεκινήσει εντατικές θεραπείες προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει νικηφόρο σερί που θα την κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Εξάλλου, στο στρατόπεδο του Εθνικού Πειραιώς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Φωτόπουλος θα “ανεβάσει στροφές” την ερχόμενη βδομάδα και με όπλο την αποφασιστικότητά του θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τους “πράσινους”.