Ο ΓΣ Σοφάδων δίνει τη δική του μάχη στο δύσκολο τέταρτο γκρουπ της Γ’ Εθνικής, με την αρμάδα της Βόρειας Ελλάδας να απέχει 3 βαθμούς από την άνοδο στην ανώτερη τη τάξει εθνική κατηγορία μετά από 8 αγωνιστικές, μετρώντας 5 νίκες σε αυτό το διάστημα -αλλά και 3 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της.
Ωστόσο, όσο διαθέτει στο δυναμικό της έναν από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους σκόρερ της επικράτειας, τον Παναγιώτη Δαουλάρη, έναν άνθρωπο που έχει οδηγήσει δις ομάδες του (Κεραυνό το 2010 και Ερμή Αγυιάς το 2016) από τη Γ‘ στη Β’ Εθνική, δε μπορεί κανείς να τη ξεγράψει!

Τι και αν διανύει το 42ο έτος της ζωής του; Τι και αν αναμένεται να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του στο φινάλε της σεζόν;
Ο έμπειρος guard/ forward συνεχίζει να βάζει… φωτιά στα αντίπαλα καλάθια και να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για κάθε άμυνα ακόμα και μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες στα παρκέ της χώρας!

Συγκεκριμένα, στην επιστροφή του στους Σοφάδες μετράει 157 πόντους (20 ανά βραδιά), ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μόλις μια φορά δεν κατάφερε να πετύχει πάνω από 10.
Αν δεν προσμετρηθεί εκείνη η μέρα, αριθμεί 21 πόντους κατά μέσο όρο -αφού έχει σκοράρει 7 φορές σε διψήφια κλίμακα, 5 πάνω από 15 αλλά και 3 πάνω από 20.

Ταυτόχρονα, στα τελευταία πέντε ματς του στη λίγκα -όπου ο οργανισμός του αριθμεί 3 ήττες- έχει πετύχει 111 πόντους, ήτοι 22 ανά βραδιά, και αποτελεί την πιο κυρίαρχη και αξιόπιστη μορφή ενός συλλόγου που θα δώσει μέχρι τέλους μάχη για τη Β’ Εθνική.
Mάλιστα, στην τελευταία αγωνιστική του χρόνου λίγο έλειψε να αγγίξει την… ηλικία του σταματώντας εν τέλει στους 41 πόντους με 8 τρίποντα (αμφότερα season highs) κόντρα στο δύσμοιρο Αγρίνιο, που δε μπορούσε να τον περιορίσει με τίποτα!

Ένα από τα πλέον ασταμάτητα όπλα του και στο φετινό του σερί δεν είναι άλλο από την ικανότητά του από μακρινή απόσταση, με τον βετεράνο αθλητή να έχει σκοράρει ήδη 26 φορές από την περίμετρο (3 ανά βραδιά) και να πετυχαίνει το 50% των συνολικών του πόντων με αυτόν τον τρόπο (78 συνολικά/ 10 ανά ματς)!

Ποια είναι η επιρροή του στους Σοφάδες;
Είναι υπεύθυνος για το 27% των συνολικών τους πόντων αλλά και ο κύριος λόγος που διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο 4ο γκρουπ με 598 πόντους (75 ανά βραδιά) πίσω μονάχα από τον πρωτοπόρο Σπάρτακο Ιωαννίνων αλλά και την τέταρτη στον Βορρά.

Όπως αναφέρθηκε, η τρομερή φόρμα των Σπάρτακου και του Αλμυρού είναι πολύ πιθανό να μην αφήσουν κανένα περιθώριο ανέλιξης στην αρμάδα της Καρδίτσας.
Αλλά όσο στο δυναμικό της έναν αιώνιο… έφηβο, που απέχει μόλις 5 πόντους από το φράγμα των 2.600 πόντων στη Γ’ Εθνική (2.595 συνολικά σε 165 αγώνες), ποιος μπορεί να τη ξεγράψει;