Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Παναχαϊκής στην έδρα της ισχυρής Καλαμάτας για την 10η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής μπάσκετ και έτσι έβαλε γερές βάσεις, για να διεκδικήσει την παραμονή στον 1ο όμιλο.

Ωστόσο η πατρινή ομάδα στηρίχθηκε επιθετικά σε τρία πρόσωπα, που ήταν πυλώνες στο σκοράρισμα, αφού αμυντικά οι «κοκκινόμαυροι» τα πήγαν περίφημα, κρατώντας την Καλαμάτα στους 58 πόντους.

Νίκος Μοσχοβάκης, Βασίλης Μπαρδάκας και Παναγιώτης Νικολάου σημείωσαν τους 40 από ττους 62 πόντους της ομάδας του Νίκου Ζίζηλα, αφού ο Μοσχοβάκης είχε 17, ο Μπαρδάκας 11 και ο Νικολάου 12.

Τριάδα-φωτιά που χάρισε μία σημαντική επιτυχία στην Παναχαϊκή, η οποία μετράει πλέον 3-7 και θα κυνηγήσει με πολλές ελπίδες και αξιώσεις την παραμονή στην Γ΄Εθνική.

Παράλληλα ο Νίκος Ζίζηλας έχει φέρει πνοή αισιοδοξίας στην ομάδα και πλέον οι παίκτες πιστεύουν στην ανατροπή και αυτό φάνηκε στις 2 διαδοχικές νίκες με Εργοτέλη και Καλαμάτα. Σύμμαχος της πατρινής ομάδας θα είναι και η έδρα της, αφού το κλειστό της Αγυιάς είναι πάντοτε…καυτό και θα παίξει επίσης τον ρόλο του, καθότι οι φίλαθλοι στηρίζουν την μπασκετική ΠΓΕ, όσο και την ποδοσφαιρική.