Ο σχεδιασμός για την σεζόν 2020-2021, που θα βρει την Παναχαϊκή στην αναδιαμορφωμένη Γ’ Εθνική άρχισε. Η ομάδα της Πελοποννήσου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους Τσουλέα-Γκόβα, ενώ παράλληλα επισημοποίησε την προσθήκη του Νίκου Μενούνου (βοηθός προπονητή) στο τεχνικό team το οποίο θα παραμείνει κατά τα άλλα ως έχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας κοιτάζει ήδη το τμήμα μπάσκετ της Παναχαϊκής μας, όπου και είναι σε θέση να προχωρήσει σε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις.

Η ΠΓΕ γνωστοποιεί επισήμως την παραμονή στο ρόστερ μας του Θεοδόση Γκόβα που παίζει στη θέση του πλέι-μέικερ, αλλά και του Δημήτρη Τσουλέα που αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Οι δυο καλαθοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους με την Παναχαϊκή και τους ευχόμαστε τα καλύτερα εν όψει της νέας σεζόν.

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και την προσθήκη του Νίκου Μενούνου στο τεχνικό team της ομάδας μας ως βοηθός προπονητή, ο οποίος την περυσινή σεζόν βρέθηκε στο “τιμόνι” του Προφήτη Ηλία.

Όσο για το υπόλοιπο staff μας θα παραμείνει ως έχει. Head coach ο Θανάσης Λιόνας, ο Μιχάλης Δελάρτας ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος για το Scouting, ο Φώτης Κακαλής ως γυμναστής και υπεύθυνος αποκατάστασης ο Μάρκος Μυκωνιάτης.»