Ο πρώην προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Τάκης Πανούλιας μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα η οποία το ανακοίνωσε σήμερα, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Έλληνας τεχνικός στο μήνυμα του ευχαρίστησε την διοίκηση και τους παίκτες του Ικάρου, ενώ μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν  την ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σύλλογο, αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Με την ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας ολοκληρώθηκε επίσημα η σύντομη συνεργασία μου με τον σύλλογο. Είναι αλήθεια ότι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η αποχώρηση μου από ομάδα στον πρώτο χρόνο τη συνεργασίας μου αλλά για όλα υπάρχει …μια πρώτη φορά σε μια καριέρα 30 ετών.
Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Δ. Αγγελόπουλο, τον Παύλο Ανδρέου, την διοίκηση για τα καλά τους λόγια και την συνεργασία, αλλά προπάντων τους αθλητές μου οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες.
Μαζί με τον συνεργάτη μου Ζώη Χρήστου αναλάβαμε το δύσκολο έργο του χτισίματος μιας ολότελα νέας ομάδας. Οι πολλές νέες προσθήκες, οι τραυματισμοί στην προετοιμασία καθυστέρησαν στο να περάσει η ομάδα στην φάση της διαμόρφωσης. Όμως μπήκαν οι βάσεις και σταδιακά η ομάδα βελτιώθηκε σε πολλούς δείκτες. Η παραμονή είναι δύσκολος, αλλά εφικτός στόχος. Εύχομαι να υλοποιηθεί για να δικαιωθούν οι προσπάθειες των παικτών μου που δούλεψαν, προσπάθησαν, έπαιξαν τραυματίες και συνεργάστηκαν μαζί μου καθημερινά την προπόνηση.
Επίσης να ευχηθώ και καλή πορεία στα τμήματα υποδομής και στους Γ. Βαλληνδρά και Δ. Αποσκίτη για την άψογη συνεργασία το σύντομο αυτό διάστημα.
Καλή συνέχεια σε όλους…