Την απόκτηση του Μιχάλη Σβορώνου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Παπάδος Γέρας, με τον 37χρονο αθλητή να είναι ο αντικαταστάτης του Χαράλαμπου Μουρατίδη, που δεν θα παραμείνει για προσωπικούς λόγους στην ομάδα.

Ο έμπειρος guard, που εκκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να δώσει λύσεις και ουσία στον οργανισμό της Μυτιλήνης, έχοντας τρανή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον αθλητή Μιχάλη Σβορώνο.

Ο 37χρονος γκαρντ που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες, θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας τον Χαράλαμπο Μουρατίδη o οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παραμείνει στο νησί μας.

Ο γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1984 Μιχάλης Σβορώνος, ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να του δίνει χρόνο συμμετοχής στην Basket League της περιόδου 2001-2002, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες, αγωνιζόμενος 18 συνολικά λεπτά και πετυχαίνοντας 8 πόντους.

Σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών έχει αγωνιστεί σε Παναγίτσα Χαλκίδας, Κορωπί, Πανναξιακό ΑΟΝ, Κρόνο, Ιωνικό ΝΦ, ΓΣ Χαλανδρίου και Παναιτωλικό, ενώ πέρυσι άνηκε στο δυναμικό της Αγίας Παρασκευής, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

 

 

 

 Ταυτόχρονα, στο σύλλογο για τρίτη συνεχή χρονιά παρέμεινε ο Κρίτων Τζουραμάνης, με τον ικανό Forward να έχει πανηγυρίσει ήδη μια άνοδο -στη Γ’ Εθνική– με το συγκρότημα του Γιώργου Καραμβάλη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κρίτωνα Τζουραμάνη.

Ο έμπειρος φόργουορντ θα διανύσει την τρίτη χρονιά στην ομάδα μας όπου είναι μέλος αυτής από τη σεζόν 2019-20, έχοντας κατακτήσει εκείνη την περίοδο το πρωτάθλημα Λέσβου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο Τζουραμάνης βρισκόταν στον Παπάδο και την επόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική, ενώ κάτι ανάλογο θα κάνει και φέτος. Παράλληλα θα αποτελέσει ακόμα μία επιλογή στο ρόστερ του Γιώργου Καραμβάλη.

Κρίτωνα σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!»