Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου, μιλώντας στο basketblog.gr αναφέρθηκε στην ομάδα του και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Θεωρεί μείζον πρόβλημα την επανένταξη των αθλητών του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, λόγω της μακροχρόνιας αποχής, ελέω πανδημίας, ενώ κρίνει γεμάτο παγίδες και με πολλές δυσκολίες τον 1ο όμιλο του Νότου.

Τα όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλο ζήτημα το πώς θα επιστρέψουν στην δράση και σε αγωνιστική ροή οι αθλητές της ομάδας μας. Πιστεύω είναι γενικό το πρόβλημα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η αποχή είναι μακροχρόνια και ελλοχεύουν τραυματισμοί, οπότε οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και σιγά-σιγά θα μπουν στο κλίμα και οι παίκτες.

Όσον αφορά στον όμιλο μας, υπάρχουν 10 ομάδες και οι περισσότερες έχουν ενισχυθεί. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαλαρώσεις και κάθε εβδομάδα θα δίνουμε από έναν «τελικό».

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και κάθε παιχνίδι θεωρώ ότι θα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές και να κυλήσει ομαλά η σεζόν, για να ευχαριστηθούμε όλοι το μπάσκετ που υπηρετούμε και αγαπάμε.»