Τα διοικητικά στελέχη του Άρη Πετρούπολης εμπιστεύθηκαν για ακόμη ένα χρόνο τον Κώστα Παπαδόπουλο και ανανέωσαν τη συνεργασία τους καιρό πριν την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ εθνική.Ο ίδιος δηλώνει μέσω του basketblog.gr πως έγιναν λάθη τη περσινή χρονιά αλλά πλέον είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να διαχειριστούν με μεγαλύτερη εμπειρία τα όποια προβλήματα εμφανιστούν και να εξασφαλίσουν τη παραμονή στη κατηγορία νωρίτερα.

 

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για εσάς από το θέμα των τραυματισμών μέχρι και την παραμονή στην κατηγορία. Τι συναισθήματα σας αφήνει?

Από τη στγμή που επιτεύχηκε ο στόχος της παραμονής, μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε τη περσινή σεζόν.Πήραμε πολλά μαθήματα απ όσα έγιναν, τα σωστά μα κυρίως τα λάθη.Αυτά είναι που θα χρησιμοποιήσουμε φέτος για να αποφύγουμε κάποιες αναποδιές, για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη εμπειρία πλέον όποια προβλήματα παρουσιαστούν στη διάρκεια της χρονιάς.Το μείζον άλλωστε είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη και να χρησιμοποιείς της εμπειρία που αποκτάς πρός όφελός σου.

 

Τι αλλαγές έχετε κάνει στο φετινό ρόστερ?

Η ομάδα έριξε περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας, διαθέτοντας πλέον ένα από τα πλέον πιο νεανικά (αν όχι το πλέον νεανικό) ρόστερ των εθνικών κατηγοριών.Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος ενθουσιασμός, διάθεση για σκληρή δουλειά και πάθος για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Ποιους στόχους έχετε θέσει για τη φετινή σεζόν?

Στόχος μας είναι να βγαίνει η δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε, όπως κάναμε πέρσυ.Θέλουμε η ομάδα να κάνει σταδιακά βήματα προόδου, κι υπό μία έννοια αυτό σημαίνει να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στη κατηγορία νωρίτερα.