Ο Γιάννης Τσαούσης θα είναι στο τιμόνι του Ερμή Σχηματαρίου και στην νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και έτσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1 χρόνου με τον σύλλογο.

Η νέα σεζόν θα είναι η 4 σερί του Τσαούση στον πάγκο της ομάδας.  Ο Ελληνας προπονητής ανέλαβε την ομάδα την σεζόν 2015-16 και την οδήγησε αμέσως στην επιτυχία, καθώς ο Ερμής πήγε στον τελικό της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και πήρε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ. Το 2016-17 η ομάδα έκανε την μεγάλη και απόλυτη υπέρβαση. Πήρε το το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΣΕ και ανέβηκε πανηγυρικά στην Γ’ Εθνική μετά από μια δεκαετία. Στην φετινή σεζόν η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία και πήρε τελικά την 5η θέση στη Γ΄ Εθνική.

Εκτός του προπονητή, η διοίκηση ανανέωσε χθες και το συμβόλαιο ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Οι άνθρωποι του Ερμή τα βρήκαν με τον Γιάννη Γκρινιάρη και ο έμπειρος γκαρντ θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου για έναν ακόμα χρόνο.

Επόμενη κίνηση της διοίκησης της ομάδας θα είναι να κρατήσει στο ρόστερ του Ερμή, άλλον ένα σημαντικό παίκτη, τον Πανταζή.