Στους Αετούς Βέροιας θα παραμείνει και στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Μαραπίδης. Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο 36χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα και θα παραμείνει στον σύλλογο και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαραδίπης, ο οποίος γεννήθηκε στις 27/02/1984 έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στον μπασκετικό χώρο.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, πέρασε από ΕΚ Σταυρούπολης, ΓΑΣ Χαλκηδόνα, Ιωνικό Διαβατών, Θερμαϊκό Φλογητών, ΠΚ Νεάπολης, Αιγινιακό και βρίσκεται πλέον στους Αετούς, όπου θα αποτελέσει και φέτος ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του προπονητή της ομάδας, Μάριου Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αετών Βέροιας για την παραμονή του Κώστα Μαραπίδη:

Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μαραπίδη, ενός αθλητή με πλούσια σταδιοδρομία στο μπάσκετ και σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Ο 36xρονος (27/02/1984) guard, με θητεία σε ΕΚ Σταυρούπολης, ΓΑΣ Χαλκηδόνα, Ιωνικό Διαβατών, Θερμαϊκό Φλογητών, ΠΚ Νεάπολης, Αιγινιακό και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει μαζί μας και τη νέα σεζόν, αποτελώντας μια ακόμη σημαντική λύση για τον προπονητή, Μάριο Γεωργιάδη.

Κώστα καλή δύναμη και για τη νέα σεζόν, εμείς είμαστε σίγουροι πως θα είσαι ένας ακόμη ισχυρός κρίκος στην “ασπρόμαυρη” αλυσίδα!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ