Οι Ικαροι Τρικάλων συνεχίζουν να ανανεώνουν τα συμβόλαια των βασικών γραναζιών της ομάδας σε μια προσπάθεια να μείνει η ραχοκοκαλιά της ομάδας ως έχει και να στηριχθεί και πάλι φέτος πάνω της ο σύλλογος. Οι Τρικαλινοί είχαν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαια των Μάνου Τζορμπατζάκη, Βασίλη Τζιοβάρα, Γιάννη Μέξη και Δημήτρη Στάνκοβιτς. Συνεχίζουν όμως, ακάθεκτοι να κρατάνε τους παίκτες τους.΄Οι Ικαροι κράτησαν στα Τρίκαλα και άλλο έναν παίκτη από το ρόστερ τους. Ο λόγος για τον Βασίλη Κολότσιο, ο οποίος αποτελεί την 5η ανανέωση συμβολαίου που έκανε η ομάδα.

Οι Ικαροι, βέβαια, συνεχίζουν την έρευνα και στην μεταγραφική αγορά. Μάλιστα η ομάδα έχει κάνει ήδη και την πρώτη της μεταγραφή (έχει ανακοινώσει την απόκτηση του 18χρονου γκαρντ, Γιάννη Ραμίδη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Κολότσιου:

«Ένας παίκτης που μετρά αρκετές προσωπικές διακρίσεις στο ενεργητικό του με κορυφαία την άνοδο στη Γ’Εθνική με την ομάδα των Ικάρων, θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο λόγος για τον Βασίλη Κολότσιο.

Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, μετά από εισήγηση και του Κώστα Σδράκα, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση για να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τους Ικάρους Τρικάλων.

Βασίλη… μαζί συνεχίζουμε δυνατά και τη νέα σεζόν».