Τα επεισόδια που έχουν παρατηρηθεί ουκ ολίγες φορές σε ελληνικά γήπεδα, δυστυχώς δεν περιορίζονται σε όσα μπορεί να έχουμε παρακολουθήσει σε αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, αλλά βρίσκουν εκφραστές και στους θεωρητικά… πιο ρομαντικούς φιλάθλους των χαμηλότερων κατηγοριών. Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε στη Θήβα, όπου οι φίλοι του Κάδμου έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή μίας κοπέλας, σε συμπλοκή τους με τους αντίστοιχους του Λοκρού Αταλάντης.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν συγκλονιστικός, με τον Λοκρό να «αποδρά» με 64-63 και να «σπάει» το αήττητο του Κάδμου, αλλά δυστυχώς αυτή η ομορφιά… μεταφράστηκε διαφορετικά στην εξέδρα. Εκεί, εκτυλίχθηκαν απαράδεκτες σκηνές μεταξύ των οπαδών, οι οποίοι συνεπλάκησαν, με εκείνους των γηπεδούχων να αποφασίζουν να πετάξουν φωτοβολίδα στην πλευρά των αντιπάλων τους.

Η φωτοβολίδα αυτή, βρήκε το λαιμό της προαναφερθείσας φιλάθλου, με τα μαλλιά της να παίρνουν φωτιά! Η ίδια, ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση η ρίψη της φωτοβολίδας προς την ίδια, θα μπορούσε να της είχε κοστίσει περισσότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο, από το φοβερό αυτό περιστατικό: