Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να διακόπτεται για αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον Εθνικό Πειραιώς κατεβάζουν ρυθμούς. Αντιθέτως, η ήττα από το Γαλάτσι έχει πεισμώσει άπαντες στο στρατόπεδο των “μπλε”, οι οποίοι στοχεύουν στην άμεση επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Ο κόουτς Πέτρος Αναγνωστόπουλος θέλει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη.

Γι αυτό το λόγο, οι νεοφώτιστοι θα δώσουν αύριο το απόγευμα (27/10, 16:30) φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ που θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή τους να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.

Άλλωστε, πέρα από το συγκεκριμένο φιλικό, ο Εθνικός Πειραιώς θα δώσει ακόμα ένα παιχνίδι, επίσημο αυτή τη φορά, την επόμενη Πέμπτη (01/11, 21:45) με αντίπαλο τον Άλιμο στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρηθούν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εντός έδρας μονομαχία με τον Ολυμπιονίκη.