Μετά από την ήττα από τον ΣΚ Ιωαννίνων με 96-87, η Νίκη Βόλου θέλει να επανέλθει στις νίκες που θα την κρατήσουν εντός στόχων. Ο κύριος στόχος δεν είναι άλλος πέρα από την άνοδο. Την Κυριακή (08/03) η Νίκη Βόλου φιλοξενεί τους Τιτάνες Παλαμά με στόχο αποκλειστικά τη νίκη. Ο Γιώργος Κοσμάτος θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και η ομάδα έχει ήδη προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι αυτό. Ο Γιώργος Παρασκευάς μάλιστα τόνισε το τι πρέπει να πράξει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη και μελλοντικά στην άνοδο.

Δείτε τι δήλωσε ο αθλητής της Νίκης Βόλου:

«Παίζουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα με προπονητή που μας ξέρει καλά, αφού είναι Βολιώτης και ξέρει προπονητές και παίκτες (σ.σ. Παναγιώτης Γκουγκουτούδης). Μετά τις ήττες με Αίολο Τρικάλων και ΣΚ Ιωάννινα, που δεν θα τις χαρακτήριζα και εκτός προγράμματος, πάση θυσία η έδρα μας πρέπει να μείνει αλώβητη, και θεωρώ ότι οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα μας. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Με νίκες εντός έδρας και ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός πιστεύω ότι μαθηματικά δεν θα έχουμε πρόβλημα για την άνοδο».

Όσον αφορά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου υπογράμμισε:

«Ειδικά για το παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει άλλες βλέψεις σε σχέση με εμάς (σ.σ. παλεύει για την παραμονή) και είναι σε δύσκολη θέση, γιατί κάνουν νίκες και οι αντίπαλοί του στη μάχη της παραμονής, οπότε θέλει και αυτός νίκες. Είναι όμως ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και με βάση τον χαρακτήρα του βολιώτικου ντέρμπι. Όλα τα τοπικά ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες. Είναι στα μέτρα μας αλλά και πάλι θα πρέπει να προσέξουμε».