Οι Ικαροι Τρικάλων και ο Αλέξανδρος Κολότσιος πήραν πλέον χωριστούς δρόμους. Ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την λύση του συμβολαίου του ταλαντούχου γκαρντ. Η ομάδα τόνισε στην ανακοίνωσή της ότι ήθελε να κρατήσει τον παίκτη και μάλιστα και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σδράκας είχε εισηγηθεί την παραμονή του. Ο Κολότσιος όμως, ζήτησε να φύγει προκειμένου να βρει ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία και ο σύλλογος αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την επιθυμία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων για την λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κολότσιο:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον αθλητή Αλέξανδρο Κολότσιο.

Παρά την εισήγηση του Κώστα Σδράκα για παραμονή του παίκτη, ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεση να αγωνιστεί σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας. Το ΔΣ των Ικάρων έκανε φυσικά αποδεκτή την επιθυμία του και εύχεται στον Αλέξανδρο καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει.

ΔΣ Ικάρων Τρικάλων»

Στο μεταξύ οι Ικαροι εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση και για γνωστό Διαγνωστικό Κέντρο με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα στην οποία τόνιζαν:

«Οι Ίκαροι Τρικάλων ευχαριστούν από καρδιάς το Διαγνωστικό Κέντρο EUROMEDICA ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ιδιαίτερα τους ιατρούς κ. Άγγελο Κοντό και Θωμά Κίττο.

Οι υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και το καταρτισμένο προσωπικό του Διαγνωστικού Κέντρου EUROMEDICA ΤΡΙΚΑΛΩΝ, δημιουργούν μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά μας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη στην ομάδα μας.

ΔΣ Ικάρων Τρικάλων»