Όπως σας είχε ενημερώσει χθες το basketblog ο Νίκος Χρυσόγελος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου,με την ομάδα να ανακοινώνει πως την θέση του παίρνει ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης.

Με λύση εκ των έσωΝίκη Αμαρουσίου βρήκε τον νέο της προπονητή.Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Χρυσόγελο,ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας,έχοντας διατέλεσει και πάλι προπονητής της Νίκης τη σεζόν 2006-07 ενώ είναι και υπεύθυνος για τις ακαδημίες,πόστο που θα διατηρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Χρυσόγελο όσον αφορά στο πόστο του προπονητή της ανδρικής ομάδας, καθώς θα παραμείνει σε εκείνο του τεχνικού συμβούλου, αλλά και του επικεφαλής των Ακαδημιών.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Χρυσόγελο για όσα πρόσφερε από τη θέση του προπονητή στην ανδρική μας ομάδα και του ευχόμαστε ακόμη καλύτερη συνέχεια στις υπόλοιπες αρμοδιότητές του στην Νίκη.

Ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης είναι ο τεχνικός που αντικαθιστά τον κόουτς Χρυσόγελο στο “τιμόνι” της ανδρικής μας ομάδας, επιστρέφοντας στη συγκεκριμένη θέση μετά τη σεζόν 2006-2007, όταν διατέλεσε head coach της Νίκης στην Α’ ΕΣΚΑ. Παράλληλα, θα διατηρήσει και τις αρμοδιότητές του ως προπονητής στις Ακαδημίες της Νίκης Αμαρουσίου.

Ο κόουτς Παλαιοχωρίτης έχει μακρά προπονητική εμπειρία, με ουκ ολίγες επιτυχίες, τόσο σε ανδρικό επίπεδο (Λαύριο, Φάρος Κερατσινίου, Τρίτωνας, ΓΣ Περάματος, Σαρωνικός, Άγιοι Ανάργυροι, Κερατέα, ΑΕΣΑΦ Κούρος Αναβύσσου, Φοίνικας Καλλίπολης, Παντζιτζιφιακός), όσο και σε γυναικείο (Ιωνικός Νικαίας, ΓΣ Δραπετσώνας, Φάρος Κερατσινίου, ΑΟ Πρωτέας, Ερμής Περάματος), ενώ επί σειρά ετών έχει διατελέσει και Προπονητής των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της ΕΟΚ (σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ).

Οι Δημήτρης Κουκουζέλης και Χρήστος Αναστασίου θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου, ως άμεσοι συνεργάτες του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη.

Ευχόμαστε στον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να φέρεις εις πέρας».