Ακόμα τρεις παίκτες αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ του ΚΣ Γέφυρας, καθώς οι Σίμος Παπαδόπουλος, Λουκάς Αρναούτογλου και Πέτρος Κοντσίδης δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Στους τρείς παίκτες της ομάδος που ίδρωσαν την φανέλα τους όποτε τους ζητήθηκε να μπουν στο παρκέ και που πανηγύριζαν σε κάθε επιτυχία της ομάδος, στους τρείς παίκτες που πλέον χωρίζουν οι δρόμοι μας το Δ.Σ. του Κ.Σ Γέφυρας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει και να τους ευχηθεί πάντα νίκες και χωρίς τραυματισμούς στις νέες τους ομάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τους «Φίλους μπάσκετ ΚΣ Γέφυρας» και τις καλύτερες ευχές μας. Σίμο Παπαδόπουλε, Λουκά Αρναούτογλου, Πέτρο Κοντσίδη φεύγετε σαν φίλοι».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης πλέον της ομάδας, Σίμος Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση στα «Νέα των Φίλων ΚΣ Γέφυρας»: «Με την σειρά μου κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Κ.Σ. Γέφυρας για αυτές τις δύο χρονιές. Ήταν δύο μαγικές χρόνιες, με πολλές νίκες, με πολλές χαρές που θα μείνουν αξέχαστες.

Καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Μωυσιάδη, ήταν ένας δάσκαλος για μένα και είναι τιμή μου που τον είχα συμπαίκτη αυτά τα δύο χρόνια».