Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης του Εθνικού Πειραιώς με κάθε επισημότητα είναι, πλέον, ο Παναγιώτης Λιακόπουλος, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από χθες για την κίνηση των “κυανόλευκων” να τον εντάξουν στο δυναμικό τους (“Τέλος(;) με Λιακόπουλο”) αφού ο 21χρονος γκαρντ είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς Πέτρου Αναγνωστόπουλου.

Αντίθετα, παρελθόν από τον πειραϊκό σύλλογο αποτελεί ο Θανάσης Πατωνίδης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους νεοφώτιστους. Τέλος, ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έληξε… ισόπαλο (47-47) για τον Εθνικό Πειραιώς αφού οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Πόλις Καλλιθέας σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη χθες.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Εθνικός ενέταξε στο δυναμικό του το Παναγιώτη Λιακόπουλο, 21 ετών, γκαρντ, δανεικό από τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου. Επίσης λύθηκε η συνεργασία με τον Θανάση Πατωνίδη.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με τον Εθνικό να έχει δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα σε φιλικές αναμετρήσεις, το Σάββατο (29/9) στη Χαλκίδα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 74-74 και την Δευτέρα (01/10) στην Καλλιθέα κόντρα στον ΠΟΛΙΣ με 47-47″.