Ο απροσδόκητος χαμός του Φάνη Κολλιόπουλου έχει συγκλονίσει άπαντες στην Αχαΐα καθώς ο άτυχος βετεράνος μπασκετμπολίστας ήταν, κατά κοινή ομολογία, ένα από τα καλύτερα παιδιά των παρκέ. Η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση κάνοντας λόγο για έναν “μαχητή των γηπέδων”, μα πάνω απ όλα για έναν “ηθικό άνθρωπο”.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Κεραυνού Αιγίου εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τον άδικο χαμό του πρώην καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Φάνη Κολλιόπουλου, ο οποίος έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο μόλις σε ηλικία 37 ετών.

Ο Φάνης ήταν ένας μαχητής των γηπέδων, ένας ηθικός άνθρωπος και φόρεσε την φανέλα του Κεραυνού για 5 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντάς μας πολλά. Πρωτοήρθε στο Αίγιο την περίοδο 2005-2006 όταν η ομάδα μας κέρδισε για πρώτη φορά την άνοδό της στην Β’ Εθνική. Μία Κατηγορία στην οποία έπαιξε τις περιόδους 2006-2007, 2007-2008 και 2009-2010. Ενδιάμεσα, το 2008-2009 είχε προηγηθεί η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και στην καριέρα του με την συμμετοχή στην Α2 Εθνική.

Η οικογένεια του Κεραυνού Αιγίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου Φάνη“.