Η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά συνεχίζει να σχεδιάζει τα πλάνα της εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η οποία θα την βρει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτή τη φορά γνωστοποίησε επτά ανανεώσεις.

Στο σύλλογο λοιπόν και τη νέα χρονιά παραμένουν οι εξής αθλητές: Σωτήρης Φαλιάκης, Βαγγέλης Ξένος, Γιώργος Τσούμας, Ιπποκράτης Σφακιανός, Δημήτρης Μπακαβέλος, Ευάγγελος Φαλάγγας, αλλά και Κώστας Αρχοντούλης.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Τσούμας θα παραμείνει στις “τάξεις” του σωματείου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα της “καρδιάς” του.

Δείτε την ανακοίνωση των Τιτάνων Παλαμά:

“Ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τους αθλητές:
Σωτήρη Φαλιάκη
Βαγγέλη Ξένο
Γιώργο Τσούμα
Ιπποκράτη Σφακιανό
Δημήτρη Μπακαβέλο
Ευάγγελο Φαλάγγα
Κώστας Αρχοντούλης
Αρχηγού παρόντος ΦΥΣΙΚΆ και η νέα σεζόν για την ανδρική ομάδα. Ο Γιώργος Τσούμας συνεχίζει για 5η χρονιά να φορά την φανέλα των Τιτάνων Παλαμά.
Βαγγέλης Ξένος και Ιπποκράτης Σφακιανός επέστρεψαν πέρυσι και βοήθησαν τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Εντυπωσίασαν τη διοίκηση, τον προπονητή και τους φιλάθλους.
Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν εύκολη υπόθεση και για τις δυο πλευρές.
Παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας, στα εύκολα και στα δύσκολα είναι πάντα εκεί, δίνουν λύσεις στον προπονητή τους και επί σειρά ετών αγωνίζονται στον Παλαμά, στην αγαπημένη τους ομάδα.
Κώστας Αρχοντούλης, Σωτήρης Φαλιάκης, Δημήτρης Μπακαβέλος και Ευάγγελος Φαλάγγας αγωνίζονται στον Παλαμά και τους Τιτάνες με μεγάλη επιτυχία και αυτό θα συνεχίζουν να κάνουν και φέτος.
Η διοίκηση της ομάδας εύχεται σε κάθε παίκτη ξεχωριστά υγεία και πραγματοποίηση προσωπικών και συλλογικών στόχων”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τους αθλητές: Σωτήρη Φαλιάκη Βαγγέλη Ξένο Γιώργο Τσούμα Ιπποκράτη…

Δημοσιεύτηκε από Γ. Σ. Τιτάνες Παλαμά στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020