Μόλις τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο Νότου, αφού, όπως έχει ανακοινώσει η ΕΟΚ, η αναμέτρηση Ιεράπετρα – Πολυκράτης θα διεξαχθεί στις 31/10 στην Κρήτη. Το ενδιαφέρον, όμως, κεντρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής που θα διεξαχθούν σε Παπάγου και Πεντέλη.

Οι “Στρατηγοί” στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες θα αντιμετωπίσουν τη Λιβαδειά, που έχει για ακόμα μια χρονιά ως στόχο την άνοδό της στη Β’ Εθνική και θέλει να ξεκινήσει… δυναμικά το φετινό πρωτάθλημα.

Εξαιρετικά αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πεντέλη και Ιωνικό Νικαίας, που θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας των βορείων προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι προβάλλουν ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο Νότου και η εκτός έδρας επικράτηση επί της Πεντέλης θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας να μπει από νωρίς το νερό στο αυλάκι της ανόδου.

Τέλος, εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Μίλωνας που υποδέχεται την Παναγίτσα, σε μία αναμέτρηση όπου οι “πράσινοι” δεν προβλέπεται να δυσκολευτούν σημαντικά, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι σημαντική.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 14 Οκτωβρίου
Παπάγου (17:00) Παπάγου – Λιβαδειά (Μάλαμας – Μακρής)
Μίλωνα (17:00) Μίλωνας – Παναγίτσα (Καραλής – Σταθόπουλος)
Λίντο (17:00) Εργοτέλης – Παπάδος Γέρας (Χριστίδης Π. – Αναστασίου)
Νέας Πεντέλης (17:00) Πεντέλη – Ιωνικός Νίκαιας (Παπαφωτίου – Μαραμής)

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου
Ιεράπετρας (19:00) Ιεράπετρα – Πολυκράτης (Χρηστίδης Ηλ. – Τσαρούχα)

*Η αναμέτρηση Εργοτέλης – Παπάδος Γέρας θα μεταδοθεί ζωντανά από το kretaworldbasket.gr.