Σε πραγματικό «ξέσπασμα» εναντίον μερίδας του κοινού του Αιγίου, για τη μη στήριξη προς τον τοπικό Κεραυνό, προχώρησε ο Χάρης Μπόγδανος. Ο πρόεδρος της ομάδας, αναφέρθηκε σε αχαριστία εκ μέρους των φιλάθλων, για την αντιμετώπισή τους απέναντι στην ίδια και τη διοίκηση, τονίζοντας πως υπάρχουν εμπάθεια και προσωπικά κίνητρα εκ μέρους τους. Μετά τις καταγγελίες του αυτές, όμως, έσπευσε να επισημάνει πως οι τωρινοί ιθύνοντες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους, για χάρη όσων φιλάθλων και επιχειρηματιών βρίσκονται στο πλευρό του Κεραυνού, στην προσπάθειά του να είναι ανταγωνιστικός στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο protionline.gr:

«Ποιος άγιασε στον τόπο του; Κανείς. 18 χρόνια έχουμε ματώσει για την ομάδα και δεν έχουμε ακούσει ένα ευχαριστώ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και εκείνοι, που κινούμενοι με εμπάθεια και έχοντας προσωπικούς λόγους, δυστυχώς επηρρεάζουν και μία μερίδα του κόσμου. Τελικά, το ότι φτάσαμε την ομάδα στην Α2 Εθνική (για πρώτη φορά) ήταν μεγάλο… λάθος.

Για κάποιους η Γ’ Εθνική φαίνεται πλέον μικρή και ίσως (και) για αυτόν τον λόγο απομακρύνθηκαν από το κλειστό. Αλλά, από τη στιγμή που υπάρχει μερίδα του κόσμου που πολεμά τη διοίκηση του Αντώνη Ρέλλα, εγώ τι άλλο να σχολιάσω; Την πιο πετυχημένη διοίκηση των τελευταίων τουλάχιστον 30 χρόνων. Που έφτασε τον Παναιγιάλειο πιο κοντά από ποτέ στην Α΄ Εθνική και κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών προηγούμενων διοικήσεων, ενώ η ίδια δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ. Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, η μισή Ελλάδα θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή. Δεν πειράζει, εμείς θα συνεχίσουμε γιατί αυτή είναι η… αρρώστεια μας. Και φυσικά έχουμε και τους υποστηρικτές μας. Τους αγνούς φιλάθλους, αλλά και αρκετούς επιχειρηματίες της πόλης που αγαπάνε τον Κεραυνό και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο. Το οφείλουμε και σ΄ αυτούς και στους εαυτούς μας».