Μπορεί το τριήμερο εθνικό πένθος να έληξε την Παρασκευή, όμως ο πόνος και η θλίψη είναι έντονη στην ελληνική κοινωνία, ειδικά μετά την είδηση της απώλειας των δίδυμων κοριτσιών μαζί με τους παππούδες τους.

Επηρεασμένος από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο Μάτι είναι και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο νέος παίκτης του Αιγάλεω με τον δικό του τρόπο σχολίαζε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook καθημερινά τις εξελίξεις, ενώ χτες πρότεινε να λάβει χώρα μία πορεία στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες. Ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη και τη Δευτέρα που λογικά θα λάβει χώρα η πορεία δοθεί το μήνυμα που θέλει να περάσει ο έμπειρος γκαρντ.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

Σαν άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο, θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής… Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας… με κεράκια να φωτίζουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χαθήκανε τόσο άδοξα. Όσοι συμφωνείτε αντί για like γράψτε από κάτω ένα ναι…Ένα και γω μέσα είμαι… Σας παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο Facebook που έχω δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz ας με στηρίξουν… Ημέρα και ώρα αποφασίζουμε εμείς… Έχω 4.000 φίλους εδώ, πιστεύω 1.000 να τους φτάσουμε… Προτείνω Δευτέρα ή Τρίτη 9 το βράδυ…