Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (3/8) ο Πορφύρας, καθώς έκανε δικό του τον Νίκο Τσούτσο! Ο πολύπειρος σέντερ (1982, 2.02) έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Παπάγο, βοηθώντας τον να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής και να προβιβαστεί στην Α2.

Ο Τσούτσος έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Α2 και της Β’ Εθνικής. Τη σεζόν 2021-22 είχε απολογισμό 152 πόντους σε 23 αγώνες (6,6 κατά μέσο όρο) με τους “στρατηγούς” στη Β’ Εθνική.

Πέρα από τον Τσούτσο, ο Πορφύρας απέκτησε ακόμα αυτό το καλοκαίρι τους Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και Γιώργο Σκάνδαλο, δημιουργώντας μία ομάδα με σαφείς πρωταγωνιστικές βλέψεις στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την προσθήκη του έμπειρου 202cm Forward Νικολαο Τσούτσο βαίνει προς ολοκλήρωση το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας μπασκετ, όπου θα αγωνίζεται και την φετινή χρόνια στο δύσκολο πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ομαδας καλωσορίζουμε τον Νίκο στον σύλλογο, και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς».