Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketblog.gr, το ρόστερ του Ποσειδώνα Λουτρακίου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις. Αυτές των Άκη Αρσένη και Παναγιώτη Σακελλάρη.

Οι δύο έμπειροι αθλητές θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ομάδα από το Λουτράκι και αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα στο συγκρότημα του coach Χρήστου Νταλίπη στην επάνοδο του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες, βοηθώντας παράλληλα με την εμπειρία τους και τους νεαρούς αθλητές που θα βρίσκονται στις “τάξεις” του σωματείου.

Who is Who 

Ο Παναγιώτης Σακελλάρης είναι 32 ετών, έχει ύψος 2,10 και καλύπτει με μεγάλη επιτυχία τη ρακέτα της ομάδας του. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει με αρκετές ομάδες. 

Ωστόσο, να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως το “θωρηκτό” εν ονόματι Σακελλάρης από τα τμήματα υποδομών του Ποσειδώνα Λουτρακίου, βρέθηκε σε μικρή ηλικία και στο τμήμα των εφήβων στην ομάδα του Ολυμπιακού αποκτώντας πολλές εμπειρίες και “εικόνες”, οι οποίες τον βοήθησαν στην πορεία της καριέρας του. 

Η καριέρα του όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως είναι πλούσια, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις εξής ομάδες: Κεραυνός Αιγίου (Α2), Πανελευσινιακός (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική), Τήρωνας Αγίων Θεοδώρων (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΚΑΟ Κορίνθου (Γ’ Εθνική), Μανδραϊκός (Γ’ Εθνική) και Ποσειδώνας Λουτρακίου τόσο στην Α’ ΕΣΚΑΚ, όσο και στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ένας έμπειρος σέντερ με αρκετή ποιότητα στο παιχνίδι του, ο οποίος είναι ικανός να σκοράρει τόσο κοντά στο καλάθι με εξαιρετικές κινήσεις, όσο και έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.

Ο δεύτερος εκ των πολύ σημαντικών ανανεώσεων της ομάδας του Ποσειδώνα εν όψει της νέας χρονιάς “κουβαλάει” μεγάλη ιστορία στις πλάτες του και οι συστάσεις είναι περιττές. Ο λόγος για τον Άκη Αρσένη

Ο Άκης Αρσένης είναι 39 ετών και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Η εμπειρία που διαθέτει είναι άκρως πλούσια και αποτελεί ίσως “πολυτέλεια” για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έλεγε κανείς. Είναι ένας αθλητής, ο οποίος παρά την μακροχρόνια καριέρα του έχει συνδέσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας του Παπάγου, καθώς είναι και ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές που πέρασαν από τον αθηναϊκό σύλλογο.

Στο παρελθόν ο Αρσένης είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΓΣ Κηφισιάς, Δούκας, Ψυχικό, Παπάγου, ΚΑΟ Κορίνθου και Ποσειδώνας Λουτρακίου. Έχει καταφέρει να μετρήσει αρκετές ανόδους στην καριέρα του και μάλιστα φέτος μέτρησε άλλη μία με την ομάδα του Λουτρακίου.

Αποτελεί έναν αμυντικό “ογκόλιθο”, ενώ είναι γνωστός και για το αξιόπιστο σουτ τριών πόντων που διαθέτει. Ωστόσο, πλέον θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ικανός να “κατευθύνει” την ομάδα του Ποσειδώνα με “όπλο” του την εμπειρία που διαθέτει.

Οι δυό τους θα αποτελέσουν παίκτες “βαρόμετρο” για την ομάδα του Χρήστου Νταλίπη στο δύσκολο “ταξίδι” στη Γ’ Εθνική κατηφγορία που είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου τη νέα αγωνιστική σεζόν.