Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Χατζής θα αποτελέσει παρελθόν. Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων δεν αναμένεται να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου καθώς επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι καθιστούν δύσκολη την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νίκη.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Μιχάλης Ραχωβίτσας, ο οποίος σε ηλικία 26 ετών θα πέσει στα βαθιά καλούμενος να κοουτσάρει ομάδα Γ’ Εθνικής σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, όπως είναι ο 1ος όμιλος Νότου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όμως, δεν αλλάζει αφού ο Δημήτρης Χουχουλής θα εξακολουθήσει να κινεί τα νήματα σε θέμα ανανεώσεων και μεταγραφών, όπως έκανε και πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Ραχωβίτσας έχει την πλήρη στήριξη τόσο του Δημήτρη Χουχουλή όσο και της διοίκησης της Νίκης Αμαρουσίου, κάτι απολύτως σημαντικό στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

Τέλος, τα νέα τους συμβόλαια υπέγραψαν οι Γιάννης Γαπκιάδης και Παντελής Κακαβάς, οι οποίοι θα παραμείνουν κάτοικοι Αμαρουσίου για ακόμα ένα χρόνο.