Η Ακράτα μπορεί να προχώρησε σε πρόωρη αλλαγή προπονητή μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Σκαραφίγκα, όμως δείχνει ότι και στη νέα της εποχή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο είναι εξίσου ισχυρή, ειδικά εντός έδρας.

Οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν για δεύτερη φορά τις εντυπώσεις με τον επιθετικό πλουραλισμό τους, με τον αρχηγό της ομάδας, Σάκη Βεσκούκη, να δείχνει πιο ανανεωμένος από ποτέ, ενώ και ο Ονάσογλου έχει μπει με το… καλημέρα στο ρόλου του, όντας εξαιρετικός επιθετικά.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει βρει στην αχαϊκή ομάδα ένα ικανότατο ρόστερ και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στο δύσκολο αγώνα με τη Μεγαρίδα, έναν αγώνα στον οποίο θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να δείξουν τις δυνάμεις τους ενόψει της συνέχειας. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί και η βοήθεια του κόσμου, με τη διοίκηση του συλλόγου να καλεί τον κόσμο της ομάδας για δεύτερο σερί παιχνίδι να δώσει το παρόν στο κλειστό της περιοχής και να δημιουργήσει ένα φίλαθλο κλίμα, τιμώντας τη φετινή προσπάθεια που γίνεται τόσο στο παρκέ όσο και από την πλευρά της διοίκησης.