Την προετοιμασία του ξεκίνησε χθες (29/8) ο Κεραυνός Αιγίου μπαίνοντας σε μια νέα αρχή και σε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον Νίκο Καραγιάννη στο τιμόνι του. Στην πρώτη της ομάδας βρέθηκαν όλα τα νέα αποκτήματα (Δήμος Φωτίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, Μάτεϊ Στογιάνοβιτς, Δημήτρης Κάντας, Βασίλης Δούρος, Κώστας – Λαέρτης Κόλλιας, Δημήτρης Κουκουλομμάτης, Στέφανος Ζυγάς , Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος) αλλά και δύο νεαροί παίκτες που θα δοκιμαστούν για ένα διάστημα και αν πείσουν, θα αποκτηθούν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνοβρετανός Σαμψών Σούλης (γκαρντ/φόργουορντ 21 χρ., 1.95), που πέρυσι, ερχόμενος από Αγγλία έπαιξε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην ομάδα της Καλαμπάκας (που ανέβηκε στην Α΄ Θεσσαλίας) και πρόπερσι σε Αγγλικό πανεπιστήμιο και ο Ακρατινός σέντερ Χάρης Σπυράκος (19χρ., 2.07), ο οποίος από την Ακράτα σε μικρή ηλικία πήγε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Πατρών και πέρυσι ανήκε στην Αχαγιά ΄82, αλλά έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμού.  Στην πρώτη προπόνηση μετείχαν και τέσσερις “μικροί” από την ακαδημία του συλλόγου. Ο μοναδικός που δεν έδωσε το παρών ήταν ο Μούτσιος, με την περίπτωση απόκτησης του να μην έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συνεργατών του Νίκου Καραγιάννη στο προπονητικό τιμ. Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Αρβανίτης με τον Γιάννη Καλαμίδα, ο οποίος θα είναι και γυμναστής μαζί με τον Θεόδωρο Δροσόπουλο. Τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μακρής που ήταν βοηθός του Μάκη Γιατρά στην ομάδα για τρεις περιόδους μέχρι το 2011. Γενικός αρχηγός και έφορος παραμένει ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, στη δέκατη σεζόν του στην ομάδα.

Από αριστερά: Αρβανίτης, Μακρής, Καραγιάννης, Καλαμίδας, Δροσόπουλος (προπονητικό τιμ)

Στην πρώτη βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Χάρης Μπόγδανος, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε: «Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα. Σεβασμός –  αξιοπρέπεια και καλές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες για τον σύλλογο που έχει διαγράψει τη δική του, αξιόλογη πορεία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Δεν ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε τη φετινή, δύσκολη  χρονιά, αλλά ο στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί». Τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ.

KERAUNOS ENARXH 04

Γιάννης Αγγελόπουλος

Γιάννης Αγγελόπουλος

Βασίλης Δούρος

Βασίλης Δούρος

Δήμος Φωτίου

Δήμος Φωτίου

Στέφανος Ζύγας

Στέφανος Ζύγας

Δημήτρης Κάντας

Δημήτρης Κάντας

Κώστας Κόλλιας

Κώστας Κόλλιας

Δημήτρης Κουκουλομάτης

Δημήτρης Κουκουλομάτης

Σαμψών Σούλης

Σαμψών Σούλης

Χάρης Σπυράκος

Χάρης Σπυράκος

Ματέι Στογιάνοβιτς

Ματέι Στογιάνοβιτς

Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

photos: protionline.gr