Του Αλέξανδρου Τρίγκα
27/01/2012 (18:27)

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο Νότου ξεκινά για το Ψυχικό με μία θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο κλειστό των βορείων προαστίων. Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα με σκοπό να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Παναγιώτη Ντάση, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση που τον κράτησε και εκτός της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή. Ο πρωταγωνιστής της επικράτησης του Ψυχικού επί του Ηροδότου (86-50) στον πρώτο γύρο Σάββας Δορκοφίκης μίλησε για την αναμέτρηση με τους “μπλε” δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Από παιχνίδια σαν και αυτό γίνονται οι ζημιές και χάνονται σημαντικοί βαθμοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης. Πυξίδα μας για το παιχνίδι της Κυριακής θα αποτελέσει η πολύ καλή εμφάνιση και η ευρεία σε έκταση νίκη στην αναμέτρηση της πρεμιέρας, εκεί όπου παίξαμε ωραίο και επιθετικό μπάσκετ. Μπορεί ο Ηρόδοτος να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν τον καθιστά ακίνδυνο. Όταν είσαι χαλαρός μπορεί να το πληρώσεις“.