Ο Ζέφυρος ηττήθηκε από τους Ικάρους Σερρών με 81-76 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου του Βορρά στη Γ’ Εθνική, χωρίς πάντως να φεύγουν οι άνθρωποί του ευχαριστημένοι. Η ομάδα της Περαίας, εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, ιδιαίτερα παράπονα απέναντι στους διαιτητές της αναμέτρησης για ανοχή στο φυσικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

«Ο Μυλωνάς από το δεύτερο δεκάλεπτο έπαιζε με σχισμένο φρύδι, μετά τη λήξη προσκομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου και του έγιναν πέντε ράμματα. Στο τελευταίο λεπτό, ύστερα από τρία άτυχα σουτ, μπήκαν και βγήκαν στην κυριολεξία, δεν δόθηκαν καθαρά βήματα στην αντίπαλη ομάδα, όταν ο Ζέφυρος πίεσε σε όλο το γήπεδο για να πάρει την μπάλα, στερώντας έτσι τη δυνατότητα ισοφάρισης τουλάχιστον. Ευχόμαστε περαστικά στον Μάκη Μυλωνά, αλλά και σχεδόν σε όλους τους παίκτες μας που έφαγαν ξύλο, το οποίο οι ρεφ το άφηναν χωρίς να σφυρίζουν.
 
Πάμπολλες φορές οι παίκτες μας βρέθηκαν ξάπλα στο παρκέ, με τον Μυστηλιάδη να έχει την τιμητική του. Μπράβο στους αθλητές μας που με ελλείψεις από βασικούς παίκτες έπαιξαν το ματς μέχρι τέλους. Το σκορ είχε συνέχεια εναλλαγές στην πρωτοπορία, μάλιστα λίγο πριν από το τέλος ο Ζέφυρος ήταν μπροστά. Για ακόμα μία φορά ο νεαρός Τσαμόγλου, γεν. 1999, ήταν θετικός, σκοράροντας και πάλι με τρίποντο».
 
photo: serressport.gr