Έξαλοι είναι με την διαιτησία των Σαββατίας Τζιβελεκίδου και Γιάννη Λουλουδιάδη στον Ζέφυρο μετά την ήττα από τη Χαλκηδόνα και με ανακοίνωσή τους, ζητούν την εξαίρεση της πρώτης από τους επόμενους αγώνες τους. Προσθέτουν, επίσης, πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να υπερασπίσουν τον κόπο των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήττα των Ανδρών στο μπάσκετ από τη Χαλκηδόνα με 66 56. Όταν ένας διαιτητής παίζει άσχημα σε ένα παιχνίδι εναντίον σου λες κακή ημέρα, όταν παίζει δεύτερη λες σύμπτωση;!! Όταν γίνεται και τρίτη παύει να είναι σύμπτωση και κακή ημέρα. Είναι εμπάθεια προς το σύλλογο, για άγνωστους σε εμάς λόγους. Κάκιστη η Τζιβελεκίδου στο ματς με τη Χαλκηδόνα, απερίγραπτα τα όσα σφύριζε ή δεν σφύριζε, σε συνδυασμό με το γνωστό για την πίκρα και εμπάθεια Λουλουδιάδη εκτέλεσαν την ομάδα μας.

Ζητούμε τη διά παντός εξαίρεση της κ. Τζιβελεκίδου από οποιονδήποτε μελλοντικό αγώνα μας. Θέλουμε τα αποτελέσματα, όποια και να είναι, να είναι των παικτών δικών μας και αντιπάλων. Ναι, γνωρίζουμε το χαμηλό επίπεδο, αλλά για την εμπάθεια έχουμε θέμα. Η ομάδα μας θα προβεί σε όλες τις δέουσες και σύννομες ενέργειες, για να υπερασπιστεί τον κόπο των αθλητών και προπονητών μας. Φθάνει πια αυτή η κοροϊδία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκηδόνας, ευχές και καλή συνέχεια».