Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης σήκωσε τα μανίκια και έπιασε αμέσως δουλειά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έπιασε δουλειά και ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Καραμουσαλίδης γνωρίστηκε χθες (19/6) με τους παίκτες της ομάδας και ακολούθως τους… έβαλε στην πρίζα, καθώς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα.

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες ο Γιώργος Καραμουσαλίδης τόνισε ότι είναι τιμή του που ανέλαβε μια τόσο ιστορική ομάδα και μίλησε και για τις ευθύνες που απαιτεί ο ρόλος που έχει στο τμήμα μπάσκετ.

Το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Γιώργος Καραμουσαλίδης. Ο έμπειρος κόουτς γνωρίστηκε με παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα την σεζόν 2018-19 ενώ είχε την δυνατότητα να τα πει από κοντά με τον αρχηγό, Θοδωρή Κουκουλίδη.

Πληθώρα νεαρών πήραν μέρος στο πρόγραμμα (19/6) του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στην προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 17 καλαθοσφαιριστές. Κατά την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, ο Γιώργος Καραμουσαλίδης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως είναι τιμή του που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μιας ιστορικής ομάδας, όπως ο Απόλλων Καλαμαριάς, τονίζοντας παράλληλα τις ευθύνες που απαιτεί ο ρόλος που έχει στο τμήμα μπάσκετ.

Η προπόνηση της Πέμπτης (20/6) έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς».