Όπως έκανε γνωστό η γενική αρχή της ομάδας, ο Γιώργος Σίμος θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να βιώσει την 5η του διαδοχική χρονιά στην αρμάδα της πρωτεύουσας. την οποία και θα προσπαθήσει να οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην ασφαλή της παραμονή στη Γ’ Εθνική και τη σεζόν 2022-23, όπως άλλωστε έκανε και φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 5η συνεχόμενη χρονιά με τον coach Γιώργο Σίμο, τον άνθρωπο που μας έφτασε μέχρι τα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών και κατάφερε πέρα από κάθε προσδοκία να μείνει η ομάδα στη Γ Εθνική για 2η συνεχομένη χρονιά και μάλιστα να καταλάβει την πολύ τιμητική 5η θέση , σε έναν όμιλο πολύ ανταγωνιστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, και η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει πάνω από ομάδες πολύ καλές και με μεγάλη ιστορία και με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ , είναι χαρά μας που ο Γιώργος για 5η χρόνια και συνολικά 8η ανήκει στην οικογένεια της Ελευθερίας και με αυτόν οδηγό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στα γήπεδα της Γ Εθνικής και για την περίοδο 2022-2023.

Στο πλάι του και στενός συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας .

Η Ελευθερία για 5η χρονιά δεν αλλάζει σύνθεση και με ελάχιστες προσθαφαιρεσεις όπως πρεσβεύουν οι αξίες μας, δίνει χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά και όχι μόνο στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην δύσκολη για όλους εποχή και είμαστε βέβαιοι ότι και στην νέα σαιζόν θα είναι κοντά μας

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου συνεχίζει να ασχολείται με τον Υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και να βοηθάει τα παιδιά της πόλης και όχι μόνον στο να κάνουν σωστά αθλητικά βήματα».