Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Διαγόρα έκανε ο Γιώργος Σαλεμής, με τον νεαρό πρώην παίκτη του Πανερυθραϊκού να τονίζει τόσο τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Ρόδου όσο και για τον ενθουσιασμό του που θα καταφέρει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πορεία του σε ανδρική ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο νεαρός Γιώργος Σαλεμής (18-1.94), που αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Γ.Σ. Διαγόρας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία μετην ομάδα μας.   

Ο Γιώργος Σαλεμής ξεκίνησε να παίζε μπάσκετ στις ακαδημίες ΧΒΑ της Χαλκίδαςκαι από το 2020 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του Πανερυθραϊκού, ενώ πέρασεστο τμήμα επιστημών προσχολικής εκπαίδευσης και εκπαιδευτικού σχεδιασμού στη Ρόδο”.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Γνωρίζω ότι θα παίξω σ’ έναν ιστορικό σύλλογο και είναι πραγματικά τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Διαγόρα. Δεν σας κρύβω ότι είμαι χαρούμενος που έρχομαι στη Ρόδο, η οποία είναι υπέροχη και θα παίξω στον Διαγόρα. 

Ο μοναδικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ σαν αθλητής και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τη νέα μου ομάδα. Για μένα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία να παίξω στη Γ’ Εθνική, αφού φέτος ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με το εφηβικό τμήμα. Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ομάδα ανδρικού πρωταθλήματος, ωστόσο παρακολουθώ πολύ τις εθνικές κατηγορίες, που είναι πολύ ανταγωνιστικές. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο για ναβάλω το δικό μου λιθαράκι και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».