Ο Δημήτρης Σαμαράς που ήταν μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές του Απόλλωνα Καλαμαριάς το φετινό καλοκαίρι, μίλησε για την πρώτη του χρονιά στην Γ’ Εθνική στην οποία θα αγωνιστεί σε έναν ιστορικό σύλλογο, ενώ ο Δημήτρης Καραμιχάλης αναφέρθηκε στον έμπειρο παίκτη και τα πράγματα που θα προσφέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα είμαι φέτος μέλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αν και αγωνίζομαι πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, η ομάδα ακολουθεί πρότυπα επαγγελματικής ομάδας υψηλότερων κατηγοριών, σε όλους τους τομείς. Είτε αυτοί είναι αγωνιστικοί, είτε εξωαγωνιστικοί».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Καραμιχάλης ανέφερε τα εξής: «Περιμένουμε σημαντικά πράγματα από αυτόν τον παίκτη. Έχει πολλά πράγματα να δώσει, όχι μόνο στον Απόλλωνα αλλά και γενικότερα. Είναι σε μια ώριμη ηλικία, έχει μπροστά του αρκετά χρόνια αγωνιστικής δράσης και πιστεύω πως θα είναι από τα πιο ισχυρά ατού της φετινής ομάδας».