Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητάει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, που μετά την ήττα στο ματς με τον Λεύκιππο θέλει να επανέλθει δριμύτερος στο αυριανό ενός έδρας παιχνίδι με το Ζέφυρο και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Για την σημασία που έχει η νίκη στο αυριανό ματς για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, μίλησε στο mgskapollon.gr ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Σαμαράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαμαρά:

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης, ο Απόλλων Καλαμαριάς επιστρέφει στο “σπίτι” του και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο παιχνίδι (24/3, 18.00) απέναντι στον Ζέφυρο. Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε στο mgskapollon.gr ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Σαμαράς.

Για τον στόχο να επανέλθει ο Απόλλων Καλαμαριάς στις επιτυχίες, υπογράμμισε: «Ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν τελικό. Βλέπουμε μόνο την νίκη διότι προερχόμαστε από ένα πολύ κακό σερί ηττών. Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το θετικό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ σοβαρά, όπως και τα προηγούμενα.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε τον Ζέφυρο ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από σερί νικών και έχει πολύ καλή front line. Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε μια νίκη που θα είναι σημαντική βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά».

Συνεχίζοντας, ο καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς στάθηκε στην επίδραση που θα έχει μια πιθανή νίκη στο ψυχολογικό κομμάτι: «Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια νίκη για να γίνει το restart, να αλλάξουμε τον διακόπτη… Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε την Κυριακή, θα αλλάξει πάρα πολύ η ψυχολογία μας».

Σε αυτό το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ζέφυρο, η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη και ο Σαμαράς τόνισε: «Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και τον περιμένουμε στο γήπεδο. Μας έχει στηρίξει πολύ φέτος και δεν του το έχουμε ανταποδώσει στον βαθμό που θα θέλαμε. Ζητάμε την βοήθειά του την Κυριακή, σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς ΕΔΩ